Contact Us Today! | vcare@wdmtech.com

WDMtech

Topic-icon Product Import showing blank screen

More
3 years 1 month ago #358

Glad to know that... Please leave a 5 star review at JED if HexData could help you in achieving the task. It would be a great favor from you. Here is the link extensions.joomla.org/extensions/migrati...mport-a-export/24713


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #357

Hi,
I have followed your instructions and now the importing process works fine.
Thanks a lot.
Reagards.

Tiziano

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #341

It seems to be a jQuery conflict. Please comment line number 23 in components/com_hexdata/hexdata.php (Add // at the beginning of the line). Please let us know if it doesn't solve the issue...


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #329

Hi,
I send you the screenshot with the response of Firebug add on when I get the blank page.
I get the same response on the previous steps of the importing process.
Regards.

Tiziano

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #327

Hi,

Please install the firebug add on on Firefox browser, then repeat the process after opening the firebug console, On the step where you are getting blank page, You would see a request and response message in Firebug console, Please let us know the response message you are getting from server. Please see the attached screenshot...


Thanks
Daniel
Attachments:
Last Edit: 3 years 2 months ago by Daniel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #324

Hi,
I have the same problem. I've already used the component in Joomla 3.2.4 some weeks ago with sucess. Now I'm trying to import other data from a .csv but after I've chosed the profile and the file when I go on to import I get a blank screen. Error notification in Global configuration is already set to "none", I can't give the back end login credentials.
Please let me know how can I solve the problem.
Regards.

Tiziano

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 3 months ago #294

Hi,

Please try to disable error notification in Global configuration. Set it to "none". If it doesn't solve the issue please send us your back end login credentials via Contact Us form

Thanks
Danish


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Simon Wild
  • Simon Wild's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
3 years 3 months ago #293

Hello,

The product import for the articles is not working on Joomla! 3.3.1 Stable [ Ember ] 11-June-2014 13:30 GMT. I just get a black joomla screen as shown:

www.diigo.com/item/image/4cxba/dmb5

I have tried it for the Joomla 2.5 version and it seems to work fine.

Here is the URL: www.cakesleeds.webondev.co.uk/administrator/

The login to see the password protected folder of the website is WazeGroup2014 and password is WazeGroup2014.

I have attached the data file I was using.

Kind Regards,

Simon

Last Edit: 3 years 3 months ago by Daniel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.