Topic-icon Receipt Uploads not working

More
17 Apr 2019 09:09 #6833

Hello,
It's working fine on our end. Please share your backend & FTP login credentials via Contact us form, We'll look into it.


Thanks
Daniel

Please Log in to join the conversation.

  • Craig van Beek
  • Craig van Beek's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
16 Apr 2019 21:06 #6832

Nope, still not working, and still no directory created. If I manually create the directory with full permissions there's still no file uploaded either. Browser is chrome and shows the file uploading when you save the page.

This was after downloading VA version 2.03 again today and installing. Open an expense transaction, choose file for the receipt and saving.

:(

Please Log in to join the conversation.

More
16 Apr 2019 09:53 #6829

Hello,
Please download and install the tool again. The issue is fixed.


Thanks
Daniel

Please Log in to join the conversation.

  • Craig van Beek
  • Craig van Beek's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
13 Apr 2019 03:49 #6824

Hey guys,

Upon entering an expense and selecting a file to use as the receipt I can see the upload bar go through to 100% and I can even see the filename appearing. However when you select it I get a file not found error. The pathway goes to a /components/com_vaccount/uploads directory. I've checked the /components/com_vaccount directory and it doesn't contain an uploads directory. Permissions on com_vaccount directory are 755

any ideas? I would've thought if the directory wasn't present it'd be created on the fly or is this a permissions problem


Craig

Please Log in to join the conversation.