Contact Us Today! | vcare@wdmtech.com

WDMtech

Topic-icon Blue Screen

More
8 months 1 week ago #3218

Fantastic! Have downloaded and installed. Templates now saving without the SQL error.
Great little component and seems to do everything a small business or sole-trader could want to do at a competitive subscription.

I'll be recommending this component to clients and friends. This is great for tracking domestic finances too!

Thanks for the timely fix. Now going to purchase vMap!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 week ago #3217

Hi,
Please download and install the same, We are soon going to do this.


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 week ago #3216

Hi Daniel,

The version I have is 2.0.2, and the latest available download in 'My downloads' is also 2.0.2?

If the issue has been corrected shouldn't the version control now be 2.0.3?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 week ago #3215

Please download the latest package, It has been corrected in this one.


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 week ago #3212

Any progress on this issue?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 2 weeks ago #3209

The same issues exists in the wdmtech vAccount demo site. Making an amendment to the template results in the amendment / edit being saved by the following error being generated:

1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=select name from gi437_users where id=

Presumably fixing the wdmtech demo version will also resolve the same issue for other users also.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 2 weeks ago #3208

Hello Craig,
Please share your back end & FTP login credentials via Contact us form, We'll look into it.


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 2 weeks ago #3207

I have the same issue as reported in www.wdmtech.com/support-forum/vaccount/blue-screen#2343 however the details of the resolution to this issue are not posted. How can I resolve this issue also?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Damien Soitout
  • Damien Soitout's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 2 months ago #2344

Just leaving a thank you note here out in the open, the error was fixed in a matter of a day! Simple and efficient!
Thanks a lot!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Damien Soitout
  • Damien Soitout's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 2 months ago #2343

Hello Daniel,

message sent! I also reported in my message a 1064 sql syntax error when editing the invoice template on frontend. It does save the changes but nevertheless displays the error.

Thanks a lot for the support!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #2333

Hello Damien,

I apologies for the inconvenience. Please share your back end & FTP login credentials via Contact us form, We'll look into it.


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Damien Soitout
  • Damien Soitout's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 2 months ago #2331

For what I gather, I believe it is the use of Bootstrap 3 the problem. I tried to assign protostar to the menu item of the frontend dashboard and it works..
Any way to adapt the frontend component to my template? That'd be weird using another template just for this :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Damien Soitout
  • Damien Soitout's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 2 months ago #2330

Hello,
I just purchased VAccount and I really like all its features! Only problem is that, believe it or not, get a blue screen when trying to add transactions income/expense from front end.

I looked around in the forum and the doc for a reason/solution to the issue unfortunately nada..
I am running it on Joomla 3.4.8.

Any idea?

Please Log in or Create an account to join the conversation.