Topic-icon Gauge chart editor, fields disappearing after saving

  • Yannick Arnaud
  • Yannick Arnaud's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
02 Jul 2019 08:04 #7042

Hello,
I just send it back to you.
It's a reply to our previous mails exchange.

regards

Yannick

Please Log in to join the conversation.

More
02 Jul 2019 06:57 #7041

Hello,
Haven't received any Email from your registered Email address.


Thanks
Daniel

Please Log in to join the conversation.

  • Yannick Arnaud
  • Yannick Arnaud's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
27 Jun 2019 07:21 #7036

Hello again,
It's seem the issue is more random than i thought and not link specifically to a charset or escape char like i was thinking originally.
On several charts, of different type each, and different CSV file as datasource, this issue can happen.
It generally happen after the initial saving/closing of the edit page, sometime, when opening the edit form for the same chart, it will open correctly or open with a broken form. It happen with or without modification in the settings of the chart in between.
Just opening and saving/closing can trigger the issue.

Please Log in to join the conversation.

  • Yannick Arnaud
  • Yannick Arnaud's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
26 Jun 2019 15:27 #7035

Hello, i have already send the info for a another issue (google map issue)
If you have deleted them, i will send it back tomorrow.

Please Log in to join the conversation.

More
26 Jun 2019 08:29 #7032

Please send us backend and ftp details via Contact us page.

Last Edit: 26 Jun 2019 12:46 by Daniel.

Please Log in to join the conversation.

  • Yannick Arnaud
  • Yannick Arnaud's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
25 Jun 2019 09:50 #7029

Got it, the edit didnt like that one of my column label contain a %. By remove it, relaoding the csv, save/close the chart and open it again, it's work again.

Can be good to check this issue, surely a bad escape of the %.

Please Log in to join the conversation.

  • Yannick Arnaud
  • Yannick Arnaud's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
25 Jun 2019 09:18 #7028

Hello,
Try to use the gauge chart, and i have some issue with the editor, after some test got it to work but after saving it, a part of the form disappeared.


Reload the CSV didnt help that much, only the select column fields are showing again.

Attachments:

Please Log in to join the conversation.