Contact Us Today! | vcare@wdmtech.com

WDMtech

Topic-icon Graph editing issue

More
30 Mar 2017 13:25 #4082

Hi

Please give your login credential through contact us form. we will look it.

thanks
Zaheer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Tribu And Co
  • Tribu And Co's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
30 Mar 2017 12:59 #4081

Hi,

Yes, I have the issue in frontend chart display and also in backend chart preview display.

Attachments:
Last Edit: 30 Mar 2017 12:59 by Tribu And Co.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2017 11:27 #4080

Can you please let us know where you are having the issue? In frontend chart display? Can you please share the screenshot?


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Tribu And Co
  • Tribu And Co's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
28 Mar 2017 16:03 #4077

In fact, I updated vchart on the production site to version 2.9.7.
This fixes the issue in the administration but there is a new issue with the apostrophe display in the graph.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2017 14:05 #4076

Hi,
Where are you checking this data. It's displaying correctly in chart.


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Tribu And Co
  • Tribu And Co's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
28 Mar 2017 12:45 #4075

Hi,

The previous issue is corrected but on the graph display, the apostrophe is replaced by the code "& apos;"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2017 09:36 #4074

Hi

I have corrected the issue please check after creating new chart..

Thanks
Zaheer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Tribu And Co
  • Tribu And Co's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
27 Mar 2017 14:10 #4073

Hi,

We have a bug in the administration of vchart :

when we add an apostrophe in "the Vertical Axis Title" field, the form of chart doesn't fully load.
(tabs don't work and we don't edit "Formating section" tab).

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.