Contact Us Today! | vcare@wdmtech.com

WDMtech

Topic-icon "Dynamically Load Markers" does not work

More
1 year 10 months ago #1515

Hi,
Are you loading the map in default Joomla article component or some other component. If It's default Joomla article then Please send us your back end & FTP login credentials via Contact us form. We'll look into it. If It's third party component then check if that component is triggering the onContentPrepare event...


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Lorenzo Giovannini
  • Lorenzo Giovannini's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 10 months ago #1514

I received your email. Thanks a lot.
Unfortunately the plug-in does not works, and there is a problem in the admin menu. Maybe the translation?
I tried all plug-in's options but does not work. Not loads the component in a page.
But the good new is that new component with the option "Show List" loaded in a position inside the template works!!
In attachment you can see the plug-in problem.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 11 months ago #1511

An email with the latest package is sent to you. Please check...


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Lorenzo Giovannini
  • Lorenzo Giovannini's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 11 months ago #1510

thanks for your answer.
In "my order" web page I downloaded again the package. the package name is "pkg_vmap v1.0.0".
Inside this package, that i installed, there is not the pugin.
Can i download new package for free? if yes, where?
Or i need to buy again the component?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 11 months ago #1509

Hi Lorenzo,
Please download the latest package. It has got a plugin as well to load the Map in articles. You need to use the following keyword to load the Map {vmapmodule MAPID} e.g. {vmapmodule 5}. Please do not forget to enable plugin after installing it on your site.


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Lorenzo Giovannini
  • Lorenzo Giovannini's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 year 11 months ago #1508

Hi,
I created a new map
I inserted many markers in the map.
I loaded the module inside an article using loadposition command.
I readed all the documentation because i need to use the dynamically load markers option but does not work.
I use Joomla 3.4.4.
Unfortunately the website run on WAMP server now, so I can't give you an url.
I also tried with demo maps.
Can you give me any suggestion?

I apologize for my English
thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.